Rijdt jouw zoon het liefst de hele dag op zijn paard ? Is hij moedig, eerlijk en trouw ? En houdt hij van ringsteken, fakkelestafette en speerwerpen ? Dan heeft de Schatkist de perfecte themakist voor een echt Ridderfeest.

Met o.a. ijzeren speren, bokalen, vlaggen en vaandels kun je je huis omtoveren tot een echt kasteel. De ruimte wordt verlicht door kandelaren en fakkels. In de Schatkist vind je ridder en jonkvrouwenkleding, zwaarden, schilden, hoedjes en buideltjes zodat alle kinderen zich kunnen verkleden als echte ridders en jonkvrouwen. Voor de jarige is er een extra mooie maliënkap en maliënkolder.

De historische overwinning wordt gevierd tijdens een middeleeuws banket. De tafel is stoer gedekt met aardewerk borden en bierpullen. In het draaiboek vind je recepten voor een echte kasteeltaart. Als extra’s kun je heuse kasteelwijn bijbestellen.

Nadat de opdrachten en spelletjes gedaan zijn en de ridders en jonkvrouwen bewezen hebben echte ridders en jonkvrouwen te zijn, kunnen ze bijna tot ridder geslagen worden.

Maar eerst moeten ze nog op zoek naar de het verdwenen zwaard……. Moe gespeeld? Dan is het tijd voor een voorleesverhaal uit het prachtige prentenboek, een knutselwerkje of lekker de DVD kijken. De Ridders en Jonkvrouwen gaan naar huis met een echte ridderoorkonde.

Kortom: in de Ridders en Jonkvrouwen Schatkist vind je alles voor een perfect kinderfeestje.

Wil je de Schatkist voor een ridderfeestje reserveren: klik dan hier.

De Schatkist ¦Ridderfeest, ridders, jonkvrouwen, themakist kinderfeestje, Leiden

klik op de foto's
ridder
schild
RidderTafel
Kasteel
bekijk alle foto's
disclaimer